Beste Prestaties Allertijden Nederlandse Atletiek Outdoor Masters

Mannen Vrouwen
sprint sprint
midden-afstanden midden-afstanden
lange-afstanden lange-afstanden
horden en steeple horden en steeple
springen springen
snelwandelen snelwandelen
werpen werpen
meerkamp meerkamp
estafettes estafettes
JAARRANGLIJSTEN
2015
2016
2017

De lijsten worden bijgewerkt aan de hand van gegevens, aangeleverd door de werkgroep statistiek van de AU. Prestaties van het lopende seizoen hoeven dus niet aangemeld te worden. Het is wel slim om buitenlandse wedstrijden (behalve EK's en WK's) aan diezelfde werkgroep door te geven: statistieken@atletiekunie.nl.

De lijsten zijn t/m seizoen 2018 bijgewerkt. Vanaf 2019 worden de prestaties in Nederland automatisch bijgewerkt en buitenlandse wedstrijden handmatig. Die lijsten zullen op termijn op Atletiek.nu gepubliceerd gaan worden. Het is een flinke klus om dit allemaal over te zetten, dus heb geduld. Straks zal veel realtime ge-update kunnen worden!

Prestaties dienen geldig te zijn: géén windvoordeel en electronische tijdwaarneming tot 400m, meerkampen uitgezonderd. Ook onderlinge wedstrijden onder AU-reglement worden meegeteld.

Aanvullingen (mét uitslagen) en opmerkingen over deze allertijdenlijsten graag naar: masbat@xs4all.nl

 

Er bestaat ook een wereldranglijst, die actueel wordt bijgehouden. Je kunt daar je eigen prestaties toevoegen, en zelfs op land rangschikken: www.mastersrankings.com. Zo kun je gedurende de loop van het seizoen toch een beetje volgen hoe je er Inter-)nationaal voor staat.

De Nederlands ranglijsten worden echter op officiële uitslagen gebaseerd, en niet op bovenstaande wereldranglijst. Dat zal na het baanseizoen gebeuren.

 

laatst bijgewerkt: 02-03-2018

www.hardloopschoenen.nl